Το νέο Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Α., υποδέχτηκε  τα μέλη του στην Ανοιξιάτικη χοροεσπερίδα, σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και κέφι στο <NARKISSOS> Music Restaurant.

Τη βραδιά πλαισίωσαν γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων και ο μοναδικός τραγουδιστής  Δάκης που τον συνόδευσε με το σαξόφωνο του ο υπέροχος μαέστρος Ρήγας. Εξαιρετικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ και το άφθονο κρασί που υπήρχαν στον μπουφέ , αλλά και η γεμάτο κέφι συμμετοχή των 120 μελών και φίλων του Σ.Ε.Φ.Α., έκαναν την βραδιά να μείνει αξέχαστη.

Κατά τη διάρκεια της, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Κάτσικας, απένεμε τον τίτλο του μέλους στους κα. Ρίτα Μωραΐτάκη, και στους κ.κ. Θωμόγλου Παύλο, Μαζαράκη Νίκο, Μωραιτάκη Αλέξανδρο, Κοντογιάννη Μιχαήλ, Σαραντόπουλο Αθανάσιο και Ντουντουλάκη Νεκτάριο.

Την ωραία αυτή βραδιά, τίμησε με την παρουσία  της η Πρέσβης της Αυστρίας  Mag. Andrea Ikic-Boehm, με τον σύζυγο της, o Πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος με την σύζυγο του, ο πρ. Δήμαρχος Ψυχικού κ. Δημήτριος Μαναός με την σύζυγο του, ο Αρχιπλοίαρχος κ. Δημήτριος Καβουλάκος με την σύζυγο του και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

ozio_gallery_nano