Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και πάλι  η καθιερωμένη θερινή χοροεσπερίδα του Σ.Ε.Φ.Α., “ATHEN GRÜßT WIEN”, η οποία διοργανώθηκε για 35 φορά, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στον  Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του Δήμου των Αθηνών και του Δήμου της Βιέννης και με την ευγενική υποστήριξη της Αυστριακής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Τόσο η αθρόα συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου των Ελλήνων φοιτησάντων εν Αυστρία  (Σ.Ε.Φ.Α.) στο ασφυκτικά γεμάτο χώρο του ΝΟΕ, όσο και η υπέροχη βραδιά κάτω από τα άστρα στην ακτή του Σαρωνικού, αλλά και το ιδιαίτερα προσεγμένο πρόγραμμα της βραδιάς συνέτειναν να παραμείνει ο χορός αυτός ένα από τα κύρια κοσμικά γεγονότα της καλοκαιρινής  Αθήνας.

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και εφέτος η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, συγκέντρωσε πολλά μέλη ξένων και Ελλήνων προσωπικοτήτων , πρεσβειών, ατόμων από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό και οικονομικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Α., κ.  Κων/νος  Κάτσικας,  υποδέχτηκε  την πρέσβειρα της Αυστρίας  Mag. Andrea Ikic-Boehm,  επίτιμο  Προέδρου του  Συλλόγου και αφιέρωσε την βραδιά στην ανάληψη από την Αυστρία της Προεδρίας της Ε.Ε.   

Μεταξύ των πολλών ατόμων, παρέστησαν  οι πρώην δήμαρχοι Ψυχικού  Δημ. Μαναός και Παπάγου - Χολαργού  Ν. Ξύδης , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Λυρικής Σκηνής  κ. Αθ. Θεοδωρόπουλος,  ο ραδιοφωνικός παραγωγός του < Αθήνα 9,84 > Ν. Κανελλόπουλος ,ο Αρχιπλοίαρχος  Δ. Καβουλάκος, το ζεύγος  Μωραιτάκη  και πολλά  άλλα γνωστά ονόματα της  Αθηναϊκής  κοινωνίας.

 

 

ozio_gallery_nano