Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του ΣΕΦΑ,

πάρτε τους φίλους σας κι ελάτε την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00 στο ΝΟΕ για να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε τη φοιτητική μας ζωή σε μια ξεχωριστή βραδιά που η Αθήνα συναντά τη Βιέννη !

Ελάτε, να αποχαιρετίσουμε τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, ελάτε να χορέψουμε με live μουσική από το συγκρότημα του μαέστρου Rigas και να δοκιμάσουμε την Gourmet κουζίνα του σεφ Thodoris, στη μικρότερη και ωραιότερη νύχτα του χρόνου για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι του 2019 όλοι μαζί.

Πού αλλού; στο πλοίο της αγκαλιάς του ΣΕΦΑ, στο μπαλκόνι του ουρανού και της θάλασσας στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (Καραγεώργη Σερβίας 18, Καστέλα Μικρολίμανο, Πειραιάς).

 Τιμή πρόσκλησης 50 ευρώ.

Με την παρουσία της θα τιμήσει τη βραδιά η νέα Πρέσβης τους Αυστρίας στην Ελλάδα Andrea Ikić-Böhm. Επίσης, κοντά μας θα βρίσκονται αξιωματούχοι της αυστριακής πρεσβείας, εκπρόσωποι του Δήμου Βιέννης , τα επίτιμα μέλη μας από την Εθνική Λυρική Σκηνή και από τους  Lions της Ελλάδος.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να ξαναβρεθούμε και να ξαναζήσουμε τον ΣΕΦΑ που δημιουργήσαμε..τον ΣΕΦΑ που συνεχίζουμε για την Ελλάδα του αύριο, για την Ευρώπη των παιδιών μας.

Σας περιμένουμε

Καλό Καλοκαίρι!

Κρατήσεις: Τηλ. 210 6721396, 210-6722584,  6977320154