Με μεγάλη επιτυχία, στις κατάμεστες αίθουσες του Ξενοδοχείου Divani Caravel, πραγματοποιήθηκε και φέτος, η 40η βιεννέζικη χοροεσπερίδα WIENBALL IN ATHEN 2020 του Συλλόγου Φοιτησάντων εν Αυστρία  (Σ.Ε.Φ.Α.), υπό την αιγίδα της Αυστριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Βιέννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Επιτετραμμένη της Αυστριακής Πρεσβείας Mag. Dr. Martina Herrman, ο Πρέσβης της Κροατίας Aleksandar Sunko, o μουσικοσυνθέτης Γ. Χατζηνάσιος  καθώς και πλήθος επωνύμων της κοσμικής ζωής των Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του  Σ.Ε.Φ.Α., κ. Κωνσταντίνος  Κάτσικας, καλωσόρισε  τους συμμετέχοντες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην μακρόχρονη παράδοση του χορού και τη συμβολή του Συλλόγου επί 45 συναπτά έτη, στην προαγωγή των Ελληνοαυστριακών σχέσεων, σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Τη βραδιά πλαισίωσαν το μπαλέτο της σχολής χορού Rose Karra, με χορογραφίες της Μαρίας Καλαϊτζίδη, οι καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, κ.κ. Λυδία Αγγελοπούλου , Βασιλική Καραγιάννη, Σταμάτης Μπερής, Ρένα Νομικού, Παύλος Πανταζόπουλος και Κάτια Πάσχου, με άριες από οπερέτες, χορευτικοί ρυθμοί και τραγούδια από την Rigas Big Band καθώς και το ζευγάρι αργεντίνικου ταγκό  Cristian Guevedo - Eleni Doulianaki.

ozio_gallery_nano