Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος ο ΣΕΦΑ πήρε μέρος στον εορτασμό του πολιούχου της γερμανόφωνης καθολικής εκκλησίας Αγίου Μιχαήλ, στην Κηφισιά, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010.

Στην λειτουργία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας στην Αθήνα κ. Νικόλαος Φώσκολος, ο εφημέριος του Αγίου Μιχαήλ Msgr Hans Brabeck, και άλλοι καθολικοί ιερείς. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο εκπροσώπησε Ιεράρχης της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο οποίος μετέφερε μήνυμα τους.

Σε ειδική τελετή, που ακολούθησε, ο Πρέσβης της Αυστρίας και Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Dr. Michael Linhart παρασημοφόρησε εκ μέρους της Αυστριακής Κυβέρνησης τον εφημέριο για την 23χρονη προσφορά του στην γερμανόφωνη εκκλησία της Αθήνας, την οποία υπηρετεί με σεβασμό, επιδεικνύοντας σημαντικό έργο.

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του Συλλόγου, περιλάμβανε φαγητό, μουσική, δραστηριότητες για τα παιδιά και λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την συλλογή χρημάτων για τους απόρους. Ο ΣΕΦΑ συμμετείχε με δωρεά προϊόντων, αλλά και ρούχων που προσέφεραν μέλη του.

ozio_gallery_nano